AFO featuring Benjamin Herman

De beste saxofonist van Nederland gaat op 1 maart 2018 de samenwerking aan met de grootste funkband van Nederland, Amsterdam Funk Orchestra! In dit eenmalige en special programma combineert Amsterdam Funk Orchestra haar krachtige en uiterst dansbare afro funk met het virtuoze en originele spel van Edisonwinnaar Benjamin Herman.

De band zal een aantal van Herman’s eigen composities in speciale arrangementen spelen, maar uiteraard vormt hij ook het spectaculaire solistische middelpunt in de eigen nummers van de band, te horen op hun nieuwst album “PURE FICTION”.

Kaarten voor dit optreden in de Sugarfactory in Amsterdam zijn verkrijgbaar op www.sugarfactory.nl en kosten E15 in de voorverkoop en E17,50 aan de deur. De deuren zijn open vanaf 19:30, het optreden begint om 20:30.