Gezocht: Nieuwe toetsenist voor Amsterdam Funk Orchestra

Wat we bieden

Amsterdam Funk Orchestra is een band voor zeer gedreven (amateur)muzikanten. Onder leiding van Efraïm Trujillo hebben we op dit moment 3 verschillende programma’s die we vaak spelen: een set met originals van Efraïm voor AFO, A Night of Brazilian Funk ft. Lilian Vieira en de theatershow “A Tribute to James Brown ft. Jared Grant”. We treden gemiddeld 10-12x per jaar op, waarbij het zwaartepunt vaak in het voorjaar en het begin van de zomer ligt bijvoorbeeld op De Parade en Jazzfestivals. We repeteren twee keer per maand op dinsdag van 20:30 tot ongeveer 22:30 of iets later, in Studio Theemsweg in Amsterdam West. Parkeren is daar nog gratis op dit moment. Met het OV te bereiken vanaf station Sloterdijk en een OV Fiets.

We spelen vrijwel exclusief eigen arrangementen en/of eigen stukken van Efraïm Trujillo. Daarnaast doen we jaarlijks een eigen project. In de afgelopen jaren hebben we met Anton Goudsmit, Benjamin Herman, Steffen Morrison, Jared Grant en Lilian Vieira op het podium gestaan.

Wat we zoeken

We zijn op zoek naar iemand die zich voor langere tijd wil verbinden aan deze band. AFO is een stabiele groep mensen met een duidelijk gedeeld doel. En de ritmesectie vervult een centrale functie in ons funkrepertoire! Vanzelfsprekend ben je dus de dinsdagen voor de repetities beschikbaar en als je een keer niet kunt zorg je in principe voor een invaller. We verwachten dat je goed muziek kunt lezen en affiniteit hebt met het genre. James Brown, Prince, maar ook meer latin-geïnspireerde stromingen spreken je aan.

We zijn een Amsterdamse band, dus komt je uit Amsterdam dan is dat een pre!

Reageren

Zie je dit zitten? Stuur een e-mail naar amsterdamfunkorchestra@gmail.com met je muzikale CV en relevante opnames.